ons aanbod

Individuele coaching

In deze één op één coaching met het paard komen de thema’s die werkelijk in jouw leven aan de orde zijn naar voren. 

Systemisch coachen

Bij steeds terugkerende patronen die je weerhouden jouw eigen plek in te nemen zou de vraag kunnen zijn: wat probeer jij onbewust op te lossen voor jouw familiesysteem?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem & Paard

Samen zingen tussen de paarden! Deze methode heb ik ontwikkeld in samenwerking met Sylvia Bosveld van Caprilli Coaching.

meer informatie

In een kleine groep zing je klanken en mantra’s onder begeleiding van de zangcoach veilig achter een draad, in de manege/paddock waar één of meerder paarden lopen. Door klank te geven kunnen we het vrijmaken van spanningen in ons lichaam vergemakkelijken. De paarden reageren op deze verandering in energie en er ontstaan individuele paardencoach sessies.

 

 

 

Duo coaching 

Je komt met je partner of vriend(in). Je krijgt een individuele coaching maar gaat ook samen bij het paard in de paddock. Doordat de nadruk ligt op non verbale communicatie, op gevoelsniveau, zie en voel je de verandering in elkaars energie en lichaamstaal. 

Paard & Klank

Klankmeditatie tussen de paarden!

In yogastudio-paardencoach centrum De Vertakte Boom in Bakel kun je bij Agnes de Groot en Annelie Brinkhof deze zomer terecht voor de workshop Meditatief Zingen met Paarden. De workshop vindt regelmatig plaats op basis van inschrijving. Kosten bedragen €50 per deelnemer voor een workshop van 2,5 uur op basis van 6 deelnemers.