VRIENDEN
GROOT
OMROEPKOOR

Houdt u ook van de prachtige klank van het Groot Omroepkoor? Hèt professionele symfonische koor van Nederland dat op de belangrijkste podia van Nederland optreedt, a capella en met de beste orkesten! Wordt u ook betoverd door deze geweldige koorklank in de zaal, op de radio, de televisie en via livestreams?
Word vriend en geniet van speciale activiteiten en voordelen. Ontmoet anderen die uw liefde voor koormuziek delen. Woon repetities bij, wees eerder op de hoogte van het programma, geniet kortingen en gezellige bijeenkomsten met koffie en taart! Steun het Groot Omroepkoor met uw vriendschap en draag uw vriendschap uit!

 

KOMENDE VRIENDENACTIVITEITEN

Speciaal bericht

één van de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen is een verbod op evenementen en concerten met meer dan 100 bezoekers in heel Nederland. Het spijt ons te moeten melden dat de geplande concerten en repetities van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest tot en met 31 maart geen doorgang kunnen vinden. 

Het 5de Groot Meezingconcert op 15 maart 2020 in Tivoli Vredenburg 

GEANNULEERD

Het concert zal plaatsvinden op 23 januari 2021

Bijwonen van een openbare repetitie met Eric Whitacre op 25 maart in MCO studio 4 

GEANNULEERD

Speciaal voor vrienden en amateur zangers heeft een aantal koorleden een proefpodcast gemaakt

Houd deze website en uw mailbox in de gaten voor de komende jubileum activiteiten!

Op 15 februari 2020 vond de eerste workshop dag ter voorbereiding voor het 5e groot meezingconcert plaats. Een kleine impressie:

WORD NU VRIEND

Steun het koor, ontvang onze nieuwsbrief, kijk achter de schermen,
reserveer als eerste kaarten voor onze concerten en ontvang een cd als welkomstgeschenk